JALOSTIN SPRINTTI

Jalostin Sprintissä edetään ripeästi ja saadaan kovia tuloksia aikaan. Ainoa missä tingitään on matkan pituus.

Jalostin Sprintti on kahden päivän rykäisy, jossa edetään ripeästi ja saadaan kovia tuloksia aikaan. Sprintti on hyvä valinta, kun halutaan ottaa ripeästi ensimmäinen askel ja hakea mallia uudelle toimintatavalle.

Sprintti toimii myös erinomaisena vaihtoehtona perinteiselle koulutukselle. Tekemällä oppiminen on paras tapa saada ihmiset oivaltamaan yhdessä.

Hinnat: 2800€ - 4200€ + alv

Sprinttien tyytyväisyystakuu: Jos ette ole tyytyväisiä tuloksiin, emme laskuta sprintistä!

ikoni3

5S Sprintti


Sprintissä tehdään kahden päivän aikana täydellinen 5S muutos riittävän pieneksi rajatulle alueelle tai toimintakokonaisuudelle. Oppimista tuetaan tekemisen lomassa pidettävillä tietoiskuilla.

ikoni3

Päivittäisjohtamisen Sprintti

Sprintissä suunnitellaan, toteutetaan ja käynnistetään päivittäisjohtamismallin ensimmäinen versio pienelle alueelle. Sprintin aikana käydään päivittäisjohtamisen periaatteet läpi tiiviissä ja käytännöllisessä koulutuksessa.

ikoni3

Jatkuvan parantamisen Sprintti

Sprintissä valitaan sprinttiin osallistuvan ryhmän kanssa pilottikohteet pienille parannuksille, jotka osallistujat toteuttavat joko itsenäisesti tai pienryhmissä. Sprintin aikana suunnitellaan ja toteutetaan jatkuvan parantamisen visuaalinen taulu sekä määritellään toimintamalli jatkuvan parantamisen toiminnan rutiineille.

ikoni3

Ongelmanratkaisun Sprintti

Sprintissä valitsevat ongelmat, joita osallistujat työstävät joko itsenäisesti tai pienryhmissä Lean A3 -menetelmällä. Sprintissä koulutetaan osallistujille ongelmanratkaisun keskeiset menetelmät. Osallistujat toimivat myös toisilleen ongelmanratkaisun sparraajina, mikä on tärkeä osa oppimista. Sprintin aikana suunnitellaan organisaatioon tapa johtaa ja visualisoida ongelmanratkaisuprosessia.