PITKÄJÄNTEINEN MUUTOS

Kutsuitpa sitä Leaniksi tai teidän tavaksi toimia, mutta haluat kääntää laivan suuntaa isosti. Autamme asiakkaidemme kumppanina toiminta- ja ajattelutapojen muutoksessa alusta loppuun.

Oletko päässyt tutustumaan organisaatioon, jossa kaikki tuntuu sujuvat? Työntekijät ovat tyytyväisiä, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja johdolla ei tunnu olevan kiire mihinkään. Oikeastaan kenelläkään ei tunnu olevan kiire, mutta työt tulevat tehdyksi juuri niin kuin ne on suunniteltukin. Silloin kuin kaikki ei mene niin kuin pitäisi, ongelmiin tartutaan ripeästi ja tehokkaasti. Tällaisiin paikkoihin on innostava käydä tutustumassa. Saat vastauksen kaikkiin kysymyksiin, paitsi siihen, mitä teidän pitäisi tehdä seuraavaksi, että olisitte joskus samalla tasolla.

Pitkäjänteinen muutos ei tule sillä, että keksitte projektille hauskan nimen ja hankitte kaikille projektilogolla painetun kahvikupin. Muutos tulee sillä, että pilkotaan pitkä matka pieniksi askeliksi ja otetaan askelista ensimmäinen... ja sitten seuraava... ja sitten seuraava. Aletaan toimimaan eri tavalla.