Koulutukset

Autamme ihmisiä oppimaan ja oivaltamaan. Kaikki koulutuksemme ovat käytännönläheisiä, sillä koulutamme sitä mitä teemme päivittäin.

Tyypillinen koulutus menee näin: Lähdetään pariksi päiväksi kurssille. Koulutuksessa puhutaan asiaa, kaikki kuulostaa hyvältä. Kurssin jälkeen kaikki ovat innoissaan, aiheesta puhutaan kahvipöydässä mutta loppuviimein mikään ei kuitenkaan muutu. Kuulostaako tutulta?

Jalostimen koulutuksissa tehdään enemmän kuin puhutaan ja opitaan enemmän kuin opetetaan. Koulutuksemme ovat aina selkeästi kohdennettuja. Toteutamme koulutuksia kaikille avoimina toteutuksina sekä suoraan asiakasyrityksille ja -organisaatioille toteutettuina. Asiakaskohtaiset koulutuksemme pyrimme aina sitomaan mahdollisimman hyvin asiakkaan omaan toimintaympäristöön.

Uskomme tekemällä oppimiseen. Tätä toteutamme Jalostin Toimintakoulutuksilla (tm), joissa osallistujat pääsevät toteuttamaan omassa työympäristössään teemaan liittyviä asioita (5S, jatkuva parantaminen, päivittäisjohtaminen etc.)

Koulutuksissamme ei tarvitse olla business-jargonin tai japanin taitaja. Kun asioista puhuu selkeällä suomella niin varmistetaan että puhuja ja kuulija ymmärtävät mistä puhutaan.

Muut Palvelumme

  • Kehityssuunnitelma
  • Pitkäjänteinen muutos
  • Uudet toimintatavat
  • Tavoitteellinen kehittäminen
  • Koulutukset